tre års garanti

Tillid i øjenhøjde

Hos os er det altid vores mekaniker, der tager imod dig og din bil, uanset om der er tale om serviceeftersyn, klargøring til syn, dækskifte eller reparationer. Det giver tryghed både for dig og for os, at dialogen er i øjenhøjde fra start til slut. Vi undgår misforståelser, når vi får drøftet behov og får afstemt forventninger fra start, og det skaber rammerne for det optimale samarbejde.

For os er det ikke en handel. Det er et samarbejde. Vi kalder det......Bare bedre bilværksted

Garantibestemmelser

Kompetencer og knowhow i højsædet

I dag bliver bilerne mere og mere tekniske. Derfor lægger vi meget vægt på, at vores folk har de helt rigtige spidskompetencer og har deltaget i relevante kurser og efteruddannelser, så de præcis ved, hvordan din bil er skruet sammen.

Vi har det udstyr og værktøj, der kræves, og vi investerer løbende i både data, tester og værktøj, så du hurtigst muligt kommer ud at køre igen. Vi servicerer og reparerer alle bilmærker herunder også helt nye biler – også inden for garantiperioden, så du beholder din fabriksgaranti.

Vores kvalitet er din garanti

Hos Lykkegårdens Auto ved vi, kvalitet betaler sig. Derfor arbejder vi kun med reservedele af høj kvalitet ved udførelse af både service og reparationer, og hos os er du altid sikret 3 års garanti på alle nye reservedele.

​Alle reservedele køber vi hos au2parts, som har løbende leveringer på vores værksteder igennem dagen. Det sikrer fleksibilitet og tryghed for dig som kunde, da vi derfor altid er leveringsdygtige – også i reservedele i høj kvalitet.

Kontakt os

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder